Följ med på en gastronomisk snöskovandring genom ett fantastiskt vinterlandskap och i ett klimat där smaker, dofter och temperaturer kommer upplevas på ett nytt och unikt sätt. Under vår tur stannar vi på tre olika platser där vi vid varje paus har ett tema och det bjuds på olika lokala läckerheter från trakten såsom lokalproducerad soppa, lokalproducerat bröd, lokalproducerad ost samt lokalproducerad glögg och choklad. De råvarorna det bjuds på under vandringen varierar något under säsongen men gemensamt är att våra guider alltid berättar en intressant historia om såväl produkterna vi äter som de lokala producenter som förädlat dem.
Vår tur startas och avslutas vid Copperhill och är ca. 1,5 km lång.
Ovan: Bilder från Åre Gastronomy Walk Winter
Kontakta oss för BokningVi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med våra uppdragsgivare. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.
Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.