En matupplevelse utöver det vanliga där alla sinnen tillgodoses. Det sägs ju att man äter till hälften med ögonen och att maten är en upplevelse för mer än smaklökarna. Vårt koncept med att servera helgrillad ren som trancheras direkt över öppen eld är mycket uppskattat och en otrolig upplevelse för alla sinnen. Vi gör detta arrangemang tillsammans med samer från trakten och helt på deras villkor. Renen som vuxit upp och betat i Jämtland/Härjedalsfjällen snurrar vi på ett spett över elden så att dess kött blir så mört att det nästan smälter i munnen. Renköttet serveras beroende på säsong med exempelvis potatisgratäng eller en lokalproducerad potatissallad, vanlig grönsallad och en härlig sås. Garanterat en oförglömlig matupplevelse.
Kanske en bit rökt rentunga på tunnbröd till förrätt samt varma hjortron och glass till efterrätt?
Aktiviteten är helt mobil.
Kontakta oss för BokningPris
Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med våra uppdragsgivare. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.
Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.